ر.ج
عنوان :

تیرگی رنگ پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید. خانومی 33ساله هستم.متاهل. از بچگی تا 2سال پیش پوستی بی نهایت سفید و عالی داشتم بطوری ک زبانزد خاص و عام بودم. بدون کوچک ترین لک و مشکلی و رنگ پوستی ک همه میگفتن فقط اروپایی ها همچین رنگ پوستی دارند. از 2سال پیش بتدریج پوستم تیره تر شده (پوست کل بدن و صورتم) الان رنگ پوست روشنی دارم ولی نسبت ب پوست خودم در واقع 3_4 درجه یا حتی بیشتر تیره شدم. آزمایش و چکاپ کامل هم انجام داده ام هیچ مشکل خاصی نداشته ام. تغییر شرایط محیطی یا اقلیمی هم نداشته ام.بعد از ازدواج این روند تقریبا سرعتش داره بیشتر میشه.هیچ داروی خاص یا قرص جلوگیری هم استفاده نمیکنم.بشدت این قضیه افسرده و نگرانم کرده چون اطرافیان هم همه بشدت تاکید میکنن و هیچ کس باورش نمیشه اینهمه تغییر رنگ پوست. مممنون میشم منو از این نگرانی نجات بدید و بفرمایید ک چکاری باید انجام بدم یا به چه دکتری مراجعه کنم. دکتر پوست رفتم هیچ مشکلی ندیدند و فقط کرم ویتامین سی و لایه بردار تجویز کردند. و چکاپ نوشتن ک آزمایش هم چیزی نشان نداد.درضمن رسیدگی به پوستم هم تقریبا میتونم بگم در حد مطلوب هست از نظر کرم های آبرسان ضدآفتاب وتغذیه ...سپاس از حوصله و پاسخگویی شما.

سلام. آیا محل زندگیتون را به جایی که تابش آفتاب زیادی داره تغییر دادید؟ جواب آزمایشات را لطفا به اشتراک بگذارید که ببینم. عکس از پوستتون هم لطفا برام بفرستید

سپاس از پاسخگویی شما. آزمایش تیرویید هم دادم مشکلی نداشتم نتیجه ش متاسفانه ندارم الان بفرستم.ممنون میشم شرح حالم کامل بخونید و راهنمایی بفرمایید. سپاس
نه تغییر محل زندگی نداشتم. و در معرض تابش آفتاب هم نیستم

آزمایش کورتیزول خون جزو آزمایشاتی که دادید نبود.

بهتر است حتما به یکی از همکاران متخصص پوست مراجعه بفرمایید. یک بررسی کامل آزمایشگاهی و معاینه دقیق نیاز دارید.

سلام و سپاس مجدد از پاسخگویی و حوصله ای ک بخرج دادید. بله 10کیلو افزایش وزن داشته ام. یعنی افزایش وزن روی رنگ پوست تاثیر داره تا این حد؟جسارتا بجز کورتیزول چه آزمایش دیگه ای لازم هست انجام بدم؟دکتر پوست رفتم چیز خاصی تشخیص ندادند. فقط کرم و قرص ویتامین سی و کرم لایه بردار دادند.

افزایش وزن میتونه تاثیر داشته باشد. حتما به متخصص پوست مراجعه کنید. توجه کنید که روی تابلو مطب نوشته باشن متخصص پوست. به معاینه کامل و آزمایشات تکمیلی نیاز دارید.

در اصل اضافه وزن میتونه نشانه ای از برخی بیماری ها باشد که میتونن در تغییر رنگ پوست نقش داشته باشند.