ط.ب
عنوان :

سردرد شدید و گرفتگی گردن

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام، خواهرم به مدت 3 هفته است که دچار سردرد های شدید است به گونه ای که احساس سنگینی سر و سرگیجه و گوش دردهای شدید میشود. در مراجعاتی که به پزشکانی گوش و حلق و بینی و مغز و اعصاب داشته و طبق عکس های MRI سرگردن که انجام داده . تشخیص به میگرن یا مننژیت داده . لطفا راهنمایی کنید .

سلام. میگرن که با تصویربرداری مشخص نمیشه! با شرح حال و به فرض رد کردن سایر علل سردرد احتمال میگرن رو میشه داد. مننژیت هم که با تصویربرداری عملا چیزی رو نشون نمیده و باید نمونه از مایع نخاع کمری گرفته بشه. ولی در کل شرح حالی که دددید بیشتر به مشکلات گوش داخلی میخوره که بهتره توسط متخصص گوش و حلق و بینی مجرب ویزیت و درمان بشه

خیلی ممنون از راهنمایی تان . آیا امکان دارد که MRI و داروهایی که تا کنون توسط پزشک تجویز شده را برایتان ارسال کنم تا بیشتر راهنماییم کنید ؟
سلام ، پیوست مطالب قبلی تعدادی عکس مربوط به داروهای تجویز شده و آزمایش چکاب کامل و شرح MRI سر ارسال شد . همچنین در شرح MRI گردن ، تشخیص پزشک مبنی بر این است که مهره های 4 و 5 گردن دیسک خیلی خفیف دارند .باسپاس فراوان از شما آقای دکتر خواهشمند است راهنمایی های بیشتر را مبذول فرمایید .

با توجه به نرمال بودن مغز باید بررسی گوش شما کامل بشه. مشکل شما میتونه بخاطر بیماری گوش داخلی باشه. در نسخه ها فقط عفونت گوش درمان شده... بررسی بیشتر کنید