ف.ا
عنوان :

سوختگی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوگ دکتر .. من روی انگشت شصتم یا سوختگی خیلی کوچیک بودم شاید پنج سال پیش .. هر روز میکندمش حتی الان خیلی عمیق و بزرگ شده و پف کرده . قرمز خیلی بد رنگیم شده کل انگشتمم داره میگیره .. چه کرمی توصیه میکنید ؟ رژودرم خوبه براش ؟
بفرمایید

دستکاری نکنید واز پماد زینک أکسید روزی دوبار استفاده وزیاد درتماس با اب نباشد در صورتی که خارش هم دار یک هفته از پماد مومتازون هم میتوانید روزی دوبار استفاده کنید

خانم دکتر خیلی عمیقه و پهن شده با این چیزایی که گفتید امکان خوب شدنش هست ؟

در تصویر اینگونه نیست در صورت تمایل برای ویزیت تلن مطب 88262815 عصر تماس بگیرید