ز.ع
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام و خسته نباشید.برادر من10سالشه نزدیک بیست روزی میشه که شکمش کار نکرده دو بار اونم با مصرف روغن کرچک رفته فوق العاده هم دل درد داره.عکس و آزمایش دادن دکترا گفتن مشکلی نیس احتمال تنبلی روده دادن ولی تا به الان تاثیری نداشته لطفا اگه میشه راهنماییمون کنید سپاس گذارم ازتون.

مصرف سبزی .میوه و ورزش وحداقل 8لیوان اب در روز توصیه میشود .ازمایشات رو ارسال فرمایید