ع.ع
عنوان :

پوست قرمز

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت شما،بنده 12 سالی هستش که بیماری پوستی روزاسه پری اورال درماتیت دارم، که هر دو سه سال یک بار میرم دکتر خوب میشه بازم برمیگرده، سری آخر دکتر بهم ایتروکونازول 100 تجویز کرد با یک پماد که تقریبا خوب شد، اسم اون پماد خاطرم نیست،اون دکتر هم متاسفانه از ایران رفته، خودم، خودسرانه قرص رو خوردم بهتر شد ولی خوب نشد، میشه تجویز شما رو بدونم

با سلام
بیمارى روزاسه مزمن هست و اینکه شما باید یک سرى مراقبت ها داشته باشین، از جمله: ضدآفتاب زدن، زیر نور آفتاب نبودن، نخوردن مواد غذایى مثل چاى قهوه ادویه ها، حمام کوتاه مدت و عدم مصرف آب خیلى گرم یا خیلى سرد، درماتیت پرى اورال هم به رژیم غذایى و مواد آرایشى تون دقت کنید و مواد حساسیت زا مصرف نکنید

دستتون درد نکنه، تجویز ندادید

متأسفانه در فضاى مجازى تجویز نسخه مجاز نیست، ولی تشخیص اگر روزاسه بود ایتراکونازول جزو درمانها نیست
عکس هم شبیه روزاسه نیست ، روی ضایعه سوزش دارین؟

سوزش و خارش، ضایعات متقارن هستن، قبلا پیشانی ام میشد، این بار نشده، ما چون دسترسی به متخصص نداریم، اینجا پیام میدیم
و ویزیت میشم،وگرنه اکثر این اطلاعات که شما فرمودید رو با سرچ تو اینترنت میشه متوجه شد

متأسفانه فضای مجازی محدودیتهایی داره
روزاسه سوزش و خارش نداره
ضایعات بهبود دارند؟

بعد از مصرف ایتروکونازول تقریبا یک سمت خوب شدش،قبلا 13 سال پیش پیش دکتر باریک بین رفته بودم، سه سال پیش که پیش دکتر پدرام محمدی مهر تو رازی رفتم ایشون ایتروکونازول رو با یک پماد تجویز کردن
که اسم پماد خاطرم نیستش

ممکنه پماد کلوتریمازول باشه

فقط میدونم استروئیدی و کورتون دار نباید باشه، چون مقطعی بهتر میشه و بعدش بدتر میشه

احتمالاً شما سبورئیک درماتیت دارید، با شامپو کتوکونازول صورتتون رو روزی یکبار بشویین، لوسیون کلوتریمازول روزی دوبار به ضایعات بزنید

دستتون درد نکنه، ممنون که وقت گذاشتید

خواهش میکنم
میتونید از طریق اینستاگرام بنده هم راهنمایی بشید

چشم حتما