پ.ک
عنوان :

رفلاکس معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام اقای دکتر من تقریبا یکسال و نیم پیش دچار عفونت ریه شدم .چند ماهی هست که دچار سرفه و خس خس سینه شدم و متوجه شدم رفلاکس معده دارم .اندوسکوپی کردم و دکتر بهم پنتوپرازول و کلیدینیوم سی و فاموتیدین دادان بهمراه شربت الومینیوم .الان 20 روز می خورم تغییری درونم حاصل نشده.عکس ریه و اسپیرومتریم کردم میگن ریه ام سالمه .نمیدونم باید چکار بکنم که از خس خس سینه و سرفه خلاص بشم .هیچ دکتری تشخیصش باعث بهبودیه من نشده.من الان25 سالمه .مدام دچار خس خس سینه و سرفه ام .

سلام رفلاکس شدید ممکنه بعث علایم اسم وخس خس شود .دردمان رفلاکس کلیدینیوم سی نقشی نداره ومنکنه علایم رو بدتر کنه.برای بررسی ریه حتما به فوق ریه مراجعه کنید ..درمان امپرازول رو 8 هفته ادامه دهید اگر بعد دوهفته بهتر نشدید امپرازول یا پنتوپرازول رو صبح وشب حتما نمی ساعت قبل غذا مصرف کنید .کاهش وزن.اجتناب از مصرف داروهای محرک مثل ادویه جات و ترشی نمک بسایار در درمان شما نوثر است

اقای دکتر خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون. جسارتا اگه ممکنه میشه نظرتونو راجبه عکس اندوسکوپیم بدونم ؟

عکساتون واضح نیست ولی چیز نگران کننده ای نیست .