م.ط
عنوان :

خارش شدید پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام
دختری 12 ساله دارم که حدود 4 سال است که جاهای مختلف بدنش را در شب موقع خواب میخاراند شاید 10 متخصص تا حالا بردیم و بیشترشان داروهای کرتون دار تجویز کردند که موقت سریع زخمها خوب میشود ولی به محض قطع دارو دوباره فرایند خارش هم در شب هم در روز شروع میشود
هر دکتری طبق ازمایشات خون ادارار مدفوع نظری دادند و بعضی میگویند حساسیت بیشترشان میگویند اگزما هست.
خلاصه دیگه نمیدونیم چه بکنیم هر کاری گفتند انجام دادیم از ازمایش انگل کبد خون تست روانشاسی و ...
هنوز نتیجه نگرفتیم وبه جمع بندی نرسیدیم این بچه شادهم هست و بسیار پر تحرک انواع پمادها از جمله:
ان ان ـ گلوبتوزول ـ بتامتازون ـ کالاندلو ـ تریامسیونولون و ....
چندتا عکس فرستادم امیدوارم راهنمایی بفرمایید وعلت را شرح دهید
باتشکر فراوان
اگه خواستید عکسها رو نمایش عمومی بزارید اشکالی ندارد شاید کسی مثل ما و شبیه به عارضه داشته بتشد و راهنمایی شما بکارش بیاید

با سلام دختر شما اگزما دارد باید زیاد با آب تماس نداشته باشد وصابون جهت شست وشو فقط گلسیرینه از مواد محرکه دوری کند در زمستان در هوای سرد از دستکش نخی زیر وپشمی رو دست کند ومرتب دستها چرب گرددو حداقل روز ده بار کرم اوسرین بهترین نرم کننده است هم اکنون که حاد است از پماد مومتازن و کالامین وتتراسیکین استفاده کند دو هفته روزی دوبار واگرایی محل وسیعی از سطحی بدن درگیر است تحت نظر پزشک باید داروی خوراکی استفاده گردد تلفن مطب 88262815عصرها5-7تملس

با سلام
ممنون از جواتبتون چند سوال داشتم
اول اینکه ایا این اگزما ربطی به پسوریازیس دارد؟
دوم این اگزما که فرمودید چه نوعی اگزمایی هست؟
اگزمای تر یا خشک یا هر مدل دیگه از چه نوعی هست؟
ایا داروی اثر گذاری هست؟

ربطی نوازد ولی گاه شبیه به هم می شود وبا نمونه برداری ازهم تفکیک می شوند اگزما حاد یا مزمن است که عکس فرستاده شده بنظر حاد میاد درمان را توضیح دادم

سلام بسیار از راهنماییتون ممنون فقط لطفا بگین این سه تا پمادی که گفتین چطور استفاده کنیم یعنی چند درصد باشه و همزمان استفاده بشه یا با هم روزی چند بار و منظور از دوهفته واگرایی رو متوجه نشدم