M.T
عنوان :

متنی

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام آقای دکتر تشنج در حوش یاری دارم سمت چپم از کنترل در میاد به مدت 20 ثانیه

سلام، اگر تازه شروع شده ام ار ای مغز انجام بدید. و به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید

سلام نشان دادم به دکتر خودم دکتر گفت جای تمور که برداشتم خالی مشکلی نداره
دکتر من دکتر فقیه جویباری هست بیمارستان شریعتی.
ام ار ای کردم دکترم دید گفت مشگلی نداره
دکتر قرص 200رو 500کرد اول قرص 200اثری نداشت قرص 500رو یک هفته مصرف کردم کنترل بدنم رو از دست میدادم بدون اطلاع دکتر برگشتم به قرص 200 الان تشنج هوشیاریم قط شدمشکل چیست فرق قرص 200با500چیست ممنون از راهنمایی شما

فرقش در مقدار دارو هست دیگه، دو و نیم برابر بیشتر دارو داخلش هست، نباید خودسرانه کم و زیاد بشه. و شاید لازم بشه داروی جدیدی بهتون داده بشه. حتما به پزشکتون مراجعه کنید