S.E
عنوان :

احساس ترس

متخصص روانپزشکی
سلام وقت بخیر به مدت دو هفته است که یک حس اضطراب همراه با لرزش تن و ترس و کم شدن دمای بدن رو بدون دلیل تجربه میکنم همچنین احساس می کنم خفه ام و می خوام گریه کنم و خودکشی کنم خواهش میکنم به من کمک کنید

سلام ایا استرس خاصی داشتید؟ سابقه قبلی اضطراب دارید؟

سلام خیلی مشکلات پیش اومده تو زندگیم الان چند ساله وضع خوبی ندارم هر موقع با یه کاری مواجه میشم هرچقدر م ساده باشه از پا میفتم
حس میکنم نیاز به به استراحت دارم خیلی به خودکشی فکر می کنم شروع به کندن موهام کردم
تقریبا بصورت روزانه گریه بی دلیل دارم

داروی اعصاب بتید مصرف کنید و چند جلسه مشاوره باید برای برطرف کردن مشکلتان جدی باشید و به روانپزشک مراجعه حضوری کنید