ح.ر
عنوان :

رشد موی پسر سه ساله من

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام پسر من 20 فروردین 3 سالش تموم میشه تصویرش رو میزارم به نظر شما موهاش از نظر تراکم مناسبه یا نه ممنونم

سلام در صورتیکه از زمان تولد تا الان تراکم مو ها سیر افزایش یابنده داشته و مو ها هم رشد قدی دارد و ریزش و شکنندگی هم ندارد مشکلی نیست و هنوز فرصت زیادی برای افزایش تراکم موها وجود دارد. در ضمن برنامه تغذیه ای و مکمل های لازم برای رشد و چکاپ های دوره ای زیر نظر متخصص اطفال هم حتما داشته باشند

خانوم دکتر خیلی ممنون از چه مکمل و یا غذاهایی برای رشد موهاش استفاده کنم در ضمن پسر من تا دو سالگی قرص تیروئید مصرف می کرد

خواهش می کنم

مولتی ویتامین های حاوی اهن و ویتامین های B ,D و زینک مشکل تیرویید هم اگر برطرف شده یه فاکتور مثبته در غیر اینصورت حتما باید درمان شه

با سپاس و تشکر فراوان