آ.ب
عنوان :

تیروئید

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام
خواستم بپرسم عدد تیروئید نرمالش چند است.من تو خرداد پارسال آزمایش دادم 3 بود دکتر زنان گفت برای کنترل پیش غدد برم .دکتر غدد هم بهم قرص تیروئید داد که صبحهای نصف بخوردمم 1 ماه بعدش تیروئیدم شد0.9 و تو بهمن ماه پارسال آز داد دادم شده بود 0.27 رفتم پیش یه غدد دیگه گفت اصلا نیازی نبود قرص بخورم و میخواد قطع کنه در ضمن من قصد دارم باردار بشم و در اقدام هستم.
خواستم ببینم عدد نرمال تیروئید من چند باید باشد که خطری برای بارداری نداشته باشه؟؟؟؟ اگه قطع کنم خطر نداره
یه اصلاحی انجام بدهم و اینکه عدد تیروییدم الان 0.021 هست.ایا این عدد خیلی پایین نیست؟؟؟

سلام خیر ولی بهتر است به فاصله یک ماه دوبار ه چک شود