م.پ
عنوان :

نازایی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
باسلام یک سال و نیم هست که مشکل نازایی دارم و3بار ای یو ای کردم که با وجود فولیکول های 18تا24 موفق نشدم.اندومتریوز دارم.عکس رنگی گرفتم که سالم هستم.6ماهه روزهای 14تا16پریودم لک بینی دارم بصورت خون قهوه ای پررنگ.میخواستم ببینم این لک ها چیه دکترم جواب درستی نمیده.شوهرمم سالمه.لطفا شما بگید.مرسی

سلام با توجه به آندومتریوز حتما پیشنهاد لاپاراسکوپی می کنم احتمال چسبندگی زیاد است که این راه می تواند تشخیصی و درمانی باشد به شرط اینکه توسط پزشک مجرب انجام شود