پ.س
عنوان :

زایده پوستی روی غوزک پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
یک زایده پوستی روی غوزک پا دارم
این زایده به صورت ناگهانی ایجاد شد و پنج سال هست که وجود دارد.
اوایل خارش داشت اما الان دیگه خارش نداره
ضمنا بعد از حمام لایه های زیادی را میتوان از روی پوست برداشت اما مجددا زایده بر میگردد
چند بار هم به صورت کامل لایه ها را از روی پوست برداشتم اما مجددا بر میگرده. سال ها قب نزد متخصص پوست اقای دکتر باریک بین مراجعه داشتم داروی ترکیبی تحویز کردن که روی زخم بزنم که لایه بردار بود ولی بعد از عدم استفاده از دارم مجددا برگشت. ممنون میشم تشخیصتون و درمان رو اعلام کنید. متشکرم

سلام. این ضایعه به نظر ناشی از گذاشتن آرنجتان بر روی یک سطح سخت است.

میتوانید از لایه بردار استفاده کنید. بهتر است به طور دایم از مرطوب کننده های حاوی اوره استفاده بفرمایید

بهترین درمان تغییر روش قرار دادن دستتان در بر روی سطح سخت است.

خانم دکتر گرامی روی غوزک پا می باشد.

پس به نحوه نشستن بر روی فرش برمیگردد. این حالت به خاطر سایش پوست با یک سطح زبر ایجاد میشه.

متشکرم