ح.ی
عنوان :

حس بیرون امدن قلب

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام مادر من دیشب بعد از بیرون امدن از سرویس بهداشتی جهت خوابیدن اقدام میکنند که یهو حس میکنند قلبشون خیلی تند تند میزنه و انگار قلبشون داره بیرون میاد دست چپشون انگار لمس میشه به گردنشونم میزنه یکم فشارشون رو هم گرفتیم 11 بود یک عدد پرانول 20 خوردن کمی بهتر شدن خواستم بدونم این علائم نشانه ی چیست و آیا خطرناکه یا خیر؟

سلام. بعداز انجام نوارقلب واکو وشرح حتل کامل از خودشان میتوان اظهار نظر کرد ودرهرحال احتمال مشکل قلبی راباید مدنظرداشت

بسیار مچکرم دکتر