م.ز
عنوان :

زخم لاله گوش

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام و ممنون بابت این سایت خوب مامان من سه ماهه که توی خونه در بستره و به دلیل عمل تومور مغز هیچ حرکتی نداره الان هر دو لاله گوشش به دلیل تماس با بالش زخم شده چطور درمانش کنم چون خیلی درد میکشه

سلام.زخم گوش باتوجه به احتمال درگیری غضروف به احتمال زیاد نیاز به آنتی بیوتیک تزریقی داره.ولی شستشوی روزانه حداقل 2بار با آب و صابون و خشک کردن بعد از شستشو و همچنین پماد موپیروسین هر 12ساعت تا حدی کمک کننده است