ا.ل
عنوان :

درد بالای ناف به همراه تب 38 درجه

متخصص بیماری های کودکان
کودک چهار سال و سه ماهه که سه روز در بالاف ناف داشت و بلافاصله بعد از خودن غذا دردش شروع میشد و به خواب میرفت وسریع تب میکرد بعد از سه روز خوب شد ولی دوباره همان درد بعد از چار روز شروع شده ، تب داره .غذاش در حد سه الی چهار قاشق و با اصرار ما برای خوردن بیشتر میگوید به دلم فشار میاد و جا ندارم .اب بیشتر ولی به مقدار کم تمایل بیشتری داره.هر ر وز دلش کار میکند ولی شبها.با شروع درد سرفه های بدی میکند.البته سرما هم خورده

سلام دل درد درکودکان علل زیادی دارد درمورد فرزندشما اگه استفراغ نداره وحال عمومی خوبی دارد مشکلی ندارد وبیشتر مربوط به دردهای عملکردی است

ولی باتوجه به تداوم درد بررسی ازنظر انگل عفونت ادراری ومسایل معده بررسی شود

درصورت نرمال بودن همه ازمایشات وتداوم درد سونوگرافی کامل شکم کمک کننده است