A..
عنوان :

خشکی چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام
علی هستم 17ساله از شمال
داستان من از اونجایی شروع شد که...
من استفاده ی زیادی از گوشی مبایل دارم و اواخر چشمانم میسوخت ک برام عادی بود چون قبلانم میسوخت
سوزشش جوری بود ک وقتی چشمامو میبستم بهتر میشد و به باد حساس شده بودم بیشتر میسوخت.
یه روز ظهر بخاطر موضوعی گریه کردم ک دیدم چشام یکم تار شد و افت کیفیت پیدا کرد و میسوزه و میخاره خیلی
به متخصصی مراجعه کردم ک گفت خشکی چشم داری و یک قطره اشک مصنوعی یک بار مصرف 40تایی و یک ضد التهاب فلوکورت تجویز کردند و گفتند زیر پلکت خشکه و با شامپو بچه بشور ک من توجهی نکردم.قطره ها طی 10روز تمام شد ولی چشم من خوب نشد جوری شده بود ک روز ها وقتی از خواب بلند میشدم چشمام شفاف بود وکم کم تار و بی کیفیت میشد و خستگی چشم داشتم باید چشامو میبستم.به متخصص دیگه ایی مراجعه کردم....اشتباه من این بود ک گفتم تار میبینم و ایشون هم گفتند که 0/5 ,0/75 صدم استیکماته.اخه استیکمات یهویی؟!
بعد ایشونم یک قطره اشک مصنوعی و یک ضد التهاب نوشتند ک نسخه هر دو پزشک براتون میفرستم

راسی زیر پلکم خیلی میسوخت ک دیدم سفیده سفیده ک با تحقیق فهمیدم اسمش التهاب پلکه یا بلفاریت ک شستشو دادم با شامپوی مخصوص شستشوی چشم کمی بهتر شد.
الان یک شل لیپوسیک تهیه کردم و هر 8ساعت استفاده میکنم
گیج گیجم ک الان باید جیکار کنم .
الان کمی بی کیفیت و یا تار میبینم ک با بستن چند ثانیه چشمم یا وقتی محکم چشمامو فشار میدم کمی اشک میاد چشام شفاف میشه.
دیگ خسته شدم.نظر شما چیه؟
این عکس چشمم
نسخه پزشک اول
و نسخه پزشک دوم
الان نزدیک یکماهو خرده ایی شده ک وضعیت چشمم همینه.و فقط بهتر شدم خوب نشدم
لطفا کمکم کنید
مشکل چیه.و درمان دقیق
خیلی خسته شدم

باعرض سلام
با توجه به شرح حالی که ذکر کردید، چند نکته حائز اهمیت هست، 1.ادامه ی کارهای نزدیک به صورت طولانی مدت مثلا کار کردن طولانی مدت با مانیتور کامپیوتر یا گوشی، مطالعه ی طولانی مدت، به علت نیاز به دقت و تمرکز بیشتر ، ناخودآگاه منجر به کاهش دفعات پلک زدن میشود و علایم خشکی چشم را تشدید میکند.در حین مطالعه یا کارهای نزدیک به صورت متناوب به دور نگاه کنید، که از تشدید علایم جلوگیری شود.
2.آیا علایم شما با خارش چشم ها همراهی دارد؟
در بیماری کونژنکتیویت بهاره آلرژیک، علایمی که ذکر کردید همراه خارش با تشدید در فصل بهار وجود دارد و اتفاقا در صورت درمان ناکافی و به موقع منجر به ایجاد آستیگمات خواهد شد.
3.وجود سفیدی ها در ریشه ی مژه ها (مشابه شوره) به نفع التهاب چشم است و کلیه ی علایم سوزش و تاری گهگاهی و خستگی چشم شمارا توجیه میکند.و درمانی که دریافت کردید درمان مقدماتی است و درمان کامل نبوده است.
4.در صورت ادامه ی علایم با درمان کامل، تست مقدار اشک و کیفیت اشک باید انجام شود.

التهاب ریشه ی مژه ها (بلفاریت)

بله گهگاهی خارش در چشم دارم
الان من باید چیکار کنم؟
مشکل من در حال حاضر چیه

درمان همزمان بلفاریت و کونژنکتیویت تحت نظر متخصص چشم نیاز است

چیز خطر ناکیه؟
من الان از ژل چشمی لیپوسیک استفاده میکنم به گفته یکی از همکاران شما
یکی از همکارنتون اینادو پیشنهاد کردن

استفاده از قطره های کورتون دار چشمی مثل فلوکورت در دراز مدت عوارضی مثل ایجاد کاتاراکت وگلوکوم از عوارض قطره های کورتون دار است

لطفا به سوالات من حواب بدید
درضمن من قرمزی چشم یا اشک ریزش ندارم ک اینا مربوط به کونژنکتیویت است
ایا بلفاریت باعث تاری دید میشود؟
درمان خانگی یا دارویی خشکی چشم و بلفاریت کار هایی ک باید بکنم و نکنمو بهم بگید
و اینو بگم وقتی ک این ژلو یا اشک مصنوعی هارو میریختم چشمم شفاف میشد

با سلام مجدد
ژل لیپوزیک عالی هست

برخی کونژنکتیویت های مزمن اشکریزش ندارند
مثل نوع بهاره

در توضیحات قبلی ذکر کردم
اگر کار نزدیک زیاد دارید، نباید طولانی مدت انجام دهید
و حتما بعد از یکربع کارکردن یک دقیقه به دور نگاه کنید و پلک زدن مکرر را فراموش نکنید

مطمعن هستیت که هر 4 ساعت استفاده کنم؟
به چشمم فشار نمیاد؟
من قطره های مختلفی تو چشمم ریختم اینا مشکل ساز نمیشن؟

پد چشمی آرگوسول در درمان بلفاریت بسیار موثر میباشد
روزی دوبار روی ریشه ی مژه هر ماساژ دهید .

تو نسخه ببینید
ماساژ به چه صورت انجام بدم؟ینی مالش دهم؟
تاری دید من بخاطر بلفاریت؟

روی ریشه مژه ها با چشمان بسته پد را بکشید

تاری دید گذرا به صورت گهگاهی درطول روز میتواند دراثر بلفاریت و خشکی چشم باشد ولی اگر شدت خشکی چشم زیاد باشد حتما باید ویزیت چشم پزشک و مشاوره روماتولوژی برای رد بیماری های روماتولوژیک احتمالی انجام شود

چشم های من روز ها خیلی بهتر ولی شب ها خسته و کمی بیشتر میش
خطر ناک هم هست؟

خیر معمولا خطرناک نیست و خوش خیم هست