ف.م
عنوان :

کم پشت شدن موها

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام و وقت بخیر.من 27سالمه.حدودا پنج الی شش سالی هست که موهام کم پشت شده مخصوصا ناحیه جلوی سر تا وسط که واقعا کم پشته و کف سرم پیداست.ب تدریج موهای زیر چانه هم زیادتر. شدن ولی با سرعت پایین.بطوری که من سه سال هست حدودا درگیرشون شدم و هر روز جلوی آینه باید باشم.چند دوره آزمایشات هورمونیم هیچ نتیجه غیر نرمالی رو نداشتن و اثری از تنظیم نبودن هورمونها نبوده و همه چیز در سطح طبیعیه.ذخیره آهنم یه مقداری پایینه ک قرص مصرف میکنم.و تنبلی تخمدان هم یک دفعه که سونو انجام دادم دیده نشده. یبار دکتر بهم اسپرینولاکتون رو تجویز کرد که مصرف نکردم چون دوست نداشتم داروی هورمونی مصرف کنم.دوتا سوال دارم.یک اینکه موهام چنددرصد احتمال داره برگرده بحالت عادی باتوجه به اینکه چندسالی هم گذشته

سلام ازمایش تیرویید هم انجام دادید؟ وضعیت پریود تون چطوره؟ منظمه؟ موی زاید روی صورت یا چانه یا کشتله ران هم دارید؟

اگه مواردی که پرسیدم نداشتید باید با نظر همکاران پوست داروهای موضعی مصرف کنید و تحت نظر اونها دوره درمانتون رو انجام بدید

بله تمام آزمایشات هم تیروئید هم هورمونهای دیگه همه طبیعی هستن ولی موی صورتم زیر چانه زیاد شده.پریودام طبیعی هستن.

اگه تعداد موهای زاید کمً هستن
به دکتر پوست مراجعه کنید