ع.ق
عنوان :

سوزش معده اسید

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام دکتر بنده 25سالمه که دو سال دود شیره تریاک مصرف کردم الان 2 سال و 6 ماهه ترک کردم که موقع ترک رخم معده گرفتم رفتم دکتر شربت ماسی المینیوم ام جی داد و قرص امپرازول گفت چیزی نیست خوب میشه خوب شد و مجدد همین طور شده سوزش هم داشت رفتم اسید داشت اب دهنم زیاد میشد قرص داد بهتر شد و الان فقط اسید معده دارم که گاهی حالت استفراغ میگیرم هیلی کم این طور میشم چیزی نمیشه و اگه غذاهایی مثل کالواس سس و یا کاکائو بخورم معدم سوزش خیلی کم پیدا میکنه که اذیت نمیکنه احساس میکنم اندازه نوک سوزن و دکتر گفت جیزی نیست این مشکلی نداره برام قرص کلومیپرامین برای وسواس عملی مصرف میکنم لطفا خواهش میکنم دقیق دیقی راهنمایی کنید نگرانم مشکلی نیست خواهشن فقط دقیق هر دکتری گفتگو داشتم جواب دقیق نمیگن ممنون تشکر ببخشید شرمنده روز خوش

سلام با توجه به سابقه مصرف تریاک و مشکل طولانی معده من توصیه میکنم حتما اندوسکوپی کنید . در صورتی که اندوسکوپی مشکل خاصی از نظر زخم یا عفونت و ...نداشت خیالتون راحت میشه ولی در حال حاضر نمیشه گفت هیچ مشکلی ندارید