خ.ح
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من کف پای چپم دونه هایی با مرکزیت قهوه آبی زده که پماد هیدروکورتیزون و کانستن اثر نکرده الان دقیقا از همون نقطه کف این یکی پام هم از اون دونه ها زده محل دقیق در قسمت گودی کف پاهام هستش میشه راهنمایی بفرمایید چکار کنم با تشکر.

باسلام
اگزما وسوریازیس تشخیصهاى احتمالى هستند ،کمتر بشویید بیشتر چرب کنید ،کانستن در درمان ان تاثیرى ندارد ،هیدرکورتیزون بى اثر نیست ولى احتمالا قدرت لازم براى کنترل این شدت بیمارى را ندارد فعلا این اقدامات رو انجام بدین در صورت عدم بهبودى حتما به یک متخصص پوست مراجعه نمایید

با تشکر از جواب دهی شما من چون در آلمان متوجه این مشکل شدم دو روز پیش به دکتر داخلی مراجعه کردم و گفتند که 85٪ قارچ. هست و پماد lotriderm دادن الان دو روز هست میزنم احساس میکنم بدتر شده، بنظر شما چه باید بکنم. بعد از زدن پماد پوست پام میسوزه و بعضی وقتها میخوره.

با سلام
ظاهر ان کمترین شباهت به قارچ دارد وانتظار بهبودى خیلى کم است فعلا ادامه دهید و در اولین فرصت به متخصص پوست مراجعه نمایید

ممنون از پاسخ من مجددا مراجعه کردم به پزشک عمومی و تشخیص اگزما دادن و پماد TriamGalen تجویز کردن الان سه روز هست این پماد رو میزنم اون التهاب اولیه رو نداره ولی کامل هم خوب نشده. اینم اخرین وضعیت پام هستش

با سلام
احتمالا سوریازیس باشد ودر ناحیه گودى پا جاى اختصاصى براى سوریازیس هست بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید

ممنون از پاسخ شما...
پس شما اگزما را هم در مورد من رد میکنید؟

با سلام
بله این دارو تا حدى براى تشخیص نزدیکتر هست ادامه بدین

با سپاس از جواب دهی شما، این پماد تا حد زیادی اثر کرده .
اینم اخرین وضعیت پام میباشد

باسلام
Daivobet cream مى توانید مصرف کنید