ن.ر
عنوان :

در باره باردار شدن سریع و دوقلو به دنیا اوردن

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من زمانی که برای حامله شدن باید بگذره رو تموم نکردم اما دوست دارم زودتر بچه دار شمو دلم رچه میخواد به خاطر تنهایی زیاد حتی رفتم پیش ده دکتر بهم قرص تحریک کننده تخمدانم داد میشه برم پیش دکتر ی برای بارداری زودترم از شون قرص و دارو بخوام بنظرتون ؟من عاشق دوقلو هم حتی شنیدم تو تهران دکترای هستن امپور دوقلو بزنن که باردار شم شما نمیدونی کجا این کارو انجام میدنو ادرس و شماره تلفن میدین ؟ فقط من 8دقیق برای بارداری اقدام کردمو هر ماهم پریودم منظم بود

یک سونو گرافى رحم وتخمدان و یک ازمایش اسپرموگرام و ازمایش هورمونهاى خودتون و یک عکسhsg براى باز بودن لوله ها رو انجام بدید و بعد به یک مرکز نازایى در تهران نابارورى ابن سینا که خصوصى هست و مرکز رویان که دولتى هست مى تونید مراجعه کنید

ببخشید امپور برای دوقلو باردار شدن کجا میزنه ازمایشاتم همرو انجام دادیم مشکلی نداریم
خانم دکتر صفارزاده رو میشناسید از ایشون بخوام بهم قرص و امپور بده خوبه ؟؟
به نظرتون میشه زودتر باردا شد با امپور یا قرص اخه من قبلا قرص های تحریک کننده از دکترم گرفتم خوردم فایده ای نداشت
البته تو توضیحاتم گفتم من هنوز یک سال نگزشته که نابارور شده باشم فقط به خاطر تنهاییم میخوام زودتر بچه دار شم میخواستم بدونم امکان پذیره ؟

بهتره بجاى انجام درمانهاى نامناسب به یک فوق تخصص نازایى مراجعه کنید

من زمان یک سال برای باردار شدن هنوز طی نکردم یعنی نازا ام ؟ شما قرص یا امپوری نمیشناسید بتونه به زودتر باردار شدنم کمک کنه و ضرر نداشته باشه من و همسرم همه جور ازمایش دادیم هر دو مشکلی نداشتیم
راستیش من فقط میخوام برای بارداری سریع ترم اقدام کنم همین راهشو میخواستم از شما بدونم کجا می تونم کجا مناسبه اخه بعضی دکترا با قرص و امپور وزیر نظر گرفتن دو ماهه شنیدم می تونن کاری انجام بدن شما خودتون توصیه میکنید یا انجام میدین حداقل ؟
اخه من قرص تحریک کننده تخمدان و قرص تنظیم پریودو ویتامین برای خودمو همسرم ادکتر بهمون دادو امتحان کردم بازم نشد
شما با امپور و قرص و زیر نظر گرفتن خود شما می تونید به باردار شدن زودترم کمک کنید که من ازتون وقت بگیرم ؟

بله باید شما رو ویزیت کنم و راهنمایى مناسب بکنم