ج.ع
عنوان :

ریزش مو وسواس عملی استرس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر بنده 25سالمه و وسواس عملی شستشو اینا دارم اذیت میشم و دکتر رفتم قرص کلومیپرامین و سر ترالین داده بهم و من دکتر هم رفتم برای این مدضوع یک شامپو کتو کونازول و محلول ماینو کسیدل داده که این محلول مصرف نکردم و برادرم داشت از این محلول برای ریزش مو هاش گفت بدتر شده بیشتر موهام ریزش پیدا کرده و و موهای من از بچکی فر بود حالا نه ولی زیاد کوتاه کنم تنک و کم پشت هست کمی معلوم میشه دربیاد موهام نه زیاد هم شونه میکنم وسواس دارم با برس لاکی و موهام اگه دستی چیزی بخوره زود بهم میخوره و معلوم میشه تنکی و شونه کنم دوباره مو میاد روی مو خوب و کف سر خوب میشه و زود بلند میشه زود به زود کوتاه میکنم 15روز یک بار دایی هام هم سرشون طاس هست و و پسراشون سنشون از من کم تره طاس شده سراشون و اموهام پدرم نه و با یک دکتر همین جا گفتگو داشتم گفتند برای توفق ریزش مو امپول بیوتین سه هفته هفته ای یک عدد و میخاهم ببینم این امپول در حین تزریق با بعد عوارض ایجاد نمیکنه چون قبلن امپول هم زدم از خودم چیزی نشده فقط یک بار پن سیلین زدم افتاد تو سرم که قبلن میزدم چیزی نمشید بار اخر این طور شد و یک دکتر همین جا بهم گفت باید بستری بشید کار بشه و میخاهم خواهشن سوال مرا بخونید فکر کنید متوجه سوال من بشید چی گفتم و دقیق دقیق راهنمایی سواب داره کنید خواهشن دقیق بهم بگید نگرانم کرده ریزش مو حموم هم میروم بشورم سرم دونه دونه زیاد مو میاد به دستم فقط دقیق منتظر جوابم دست شما درد نکنه لطف میکنید شرمنده تشکر ببخشید خدانگهدار

با سلام
با توجه به تاریخچه فامیلى ریزش مو نوع ریزش موى شما ارثى است وچربى نیز ریزش را تشدید مى کند بیوتین فکر نمى کنم کمکى به درمان ریزش موى شما بکند