M.F
عنوان :

کم پشت و حجم شدن موهای سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام شبتون بخیر من موهای سرم بلنده قبلا یعنی طی 3-4سال پیش حجمش بیشتر بود الان ریزشش بیشتر شده و حجم موهامم کم شده خیلی ناراحتم!نوک موهامو زدم مقداری کوتاه کردم ولی اصلا جون نگرفت موهام از ماسک تخم مرغ یا سبوس برنج یا نخود و این چیزا و روغن کرچک اینا استفاده کردم ولی جواب نداده،میشه راهنماییم کنید چی موثره جنس موهامم چربه یک روز در میون چرب میشه
فقط میخوام پر حجم بشه و ضخیم بشه و قوی بشه موهام این ریزششم به مرور زمان کمتر بشه
و اینکه اگه آمپولی و دارویی ثاثیر داره همراه با شامپو و ماسک مو و اسپری بعد حموم و قرص ایناهم بهم معرفی کنید مچکرم

با سلام
در ظاهر عکسها که موى شما خوب است هم از نظر حجم و ضخامت ولى براى اظهار نظر دقیق تر بهتر است توسط متخصص پوست ویزیت بشوید

ممنونم،شامپویی نمیتونید معرفی کنید؟یا دارویی آمپولی

باسلام
براى سلامت مو از پروتئین ،لبنیات ،میوه جات وسبزیجات استفاده کنید