ش.س
عنوان :

کاهش پلاکت و گلبول سفید

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
با عرض سلام و تشکر.مادرم از دو سال پیش کاهش پلاکت داشتن118 .چهارماه پیش ازمایش دادن که هم کاهش پلاکت و هم گلبول سفید داشتن.دکتر گفتن مشگل خاصی نیست .b12تزریقی و فولیک اسید دادن.سونوگرافی کبد و صفرا هم گرفته شد که مشکلی نبود.میخواستم بدونم لازمه بعد از این مدت ازمایش تکرار بشه یا خیر.ازمایش رو ممنون میشم ببینید.

سلام
موردی نیست
فقط لیست داروهای مصرفی روزانه را بفرمایید
حتما ازمایشات هر سه ماه تکرار شود

سلام ممنون اقای دکتر.دارو .متورال.دیلتیازم.گلوکوفاژ.و پریمیددون مصرف میکنن
ویتامین d50000هرماه.امپول نوروبیون هرماه.فولیک اسیدهرروز.chondroitin هرروز

از عوارضپریمیدون میتواند باشد ولی نیاز به کاری ندارد

بله دکتر جز عوارض پریمیدون کم خونی آپلاستیک بود.منتهی یک پزشک داخلی مادرمو ترسونده که باید ازمایش مغز استخوان بده.و مادرم انقدر ترسیده که حتی حاضر نیست دوباره بعد از 4 ماه ازمایش بده
چشم دکتر.خیلی ممنون از لطفتون
سلام و درود خدمت شما جناب اقای دکتر مهربان و دلسوز.جناب دکتر ازمایش مادرم هستش .ظاهرا پلاکت و گلبول سفید نرمال شده.لطف میکنید شما هم ببینید
ممنون میشم جواب pbsرو هم ببینید
سلام.خیلی ممنونم.لطف کردین