م.ا
عنوان :

اسهال با دل درد

متخصص داخلی
سلام چند وقت پیش اسهال شدید با دل درد داشتم ودکتر درمانگاه گفت ویروسی و 3 تا دکتر رفتم و یکی گفت سندورم خفیف و...
خلاصه خوب شدم تا اینکه الان بعد از یکماه دوباره همین جور اسهال با دل درد دارم
جکار کنم خسته شدم از دکتر ؟
بنظرم بخاطر قرصهای که دکتر بهم دادم باعث یبوست ی مدتی بودم و حتی باعث شد عذر شرعی 5 روز دیرتر شود

سلام در مورد مشکل شما ،سابقه مشکلات مشابه در گذشته مهم است احتمال آن وجود دارد که شما مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر بوده باشید، که معمولا بعد از بروز اسهال عفونی برای مدتی علائم بیماری مجددا شعله ور میشود

خداروشکر هیچ مشکلی تا حالا نداشتم و تازه ازدواج کردم

البته روش برخورد صحیح با مشکلات شما در مرحله اول انجام یک تا سه نوبت آزمایش مدفوع می باشد، لطفا در مورد سابقه علائم مشابه در گذشته،سابقه مصرف آنتی بیوتیک اخیر ، الگوی درد شکم، سایر علائم بالینی همراه مثل تب،دل پیچه،زورپیچ، ....نیز شرح حال کاملتری ارائه بفرمایید

یهو 26 اسفند ماه درگیر خونه تکونی عید بودم و با قرصا خوب شدم و چند روزی تقریبا یبوست و دوباره از 3 روز پیش دوباره شروع شد اسهال با دل درد
برای مرحله اول همون اسنفد ماه که دکتر فرمود اگر بعد از 3 یا 4 روز خوب نشدی و بعد برو ازمایش و خداروشکر خوب شدم و دیگ ازمایش نرفتم
اول معدم سنگین و سفت بود ولی بعدش درد شکم بالای ناف
دفعه قبلی تب 38 داشتم ولی الان ندارم
دفعه قبلی دل پیچه داشتم و الان هم دارم
دفعه قبلی خیلی بدتر بود بنظرم ولی الان بهترم و شاید هی بدتر شم

نکته دیگری که در مورد شما وجود دارد این است که طبق فرمایش جناب عالی،مدتی احتمالا طولانی به علت مصرف داروهای ایجاد کننده یبوست،یبوست داشته اید که اگر اینطور بوده باشد گاها اسهال به صورت واکنش جبرانی به یبوست طولانی مدت در بدن رخ میدهد....در هر صورت توصیه من به شما در مرحله اول انجام آزمایش مدفوع و ارائه شرح حال کاملتر می باشد ، البته در این مدت میتوانید و تا زمان آماده شدن نتیجه میتوانید از قرص کلیدینیوم سی استفاده نمایید(به شرط عدم وجود تب)

الان که فعلا تب ندارم خداروشکر و روش مصرف این قرص ب چ صورت؟ چه دکتر برم و چه ازمایشی بنویسی؟

لطفاً ترجیحا به متخصص داخلی مراجعه کنید،قرص کلیدینیوم سی که در واقع ترکیبی از کلیدینیوم (به عنوان کاهش دهنده حرکات و اسپاسم روده) و کلرودیازپوکساید(به عنوان آرام بخش ضعیف و ضد اضطراب) می باشد را میتوانید به صورت یک تا سه بار در روز قبل از وعده غذایی مصرف نمایید... منظور از آزمایش مدفوع همان SE, Sc می باشد

مرسی از پاسختون
چشم فردا پس ی سرم میرم دکتر داخلی

خواهش میکنم ... امیدوارم به زودی مشکلاتتون برطرف شود

🙏