ج.ع
عنوان :

حذف دائمی موی کرکی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر برای می کرکی صورت و لپ چه چیزی میتواند باعث حذف داییمی گردد چون با موچین فلزی میکنم دم و دقیقه و روغنی کرنی چیزی هست و صورت من خیلی حساسه سفیده به لیزر و از لیزر هم نمیتوانم وسواس دارم دوام بیارم حساسه صورتم یک بار انجام دادم برای لک بیچاره شده مریض شدم و لطفا دقیق دقیق راهنمایی کنید چه کار کنم خواهشن دقیق بخونید متوجه سوال بشوید و جواب مرا بدهید منتظر جوابم دست شما درد نکنه ممنون تشکر ببخشید لطف میکنید خدانگهدار در ضمن صورتم جوش میزنه جای جوش ها مونده و دکتر همین جا گفت پانژل برن پانژل گرفتم موثر هست برای جای لک
مو کرکی صورت
25سالمه
و امپول بیوتین هم موهام ریزش داره خوبه بزنم اونم دکتر همین جا گفت چون وسواس عملی شستشو دارم دارو مصرف میکنم کلومیپرامین و سر ترالین
3هفته هفته یک عدد

با سلام
براى حذف موى کرکى هیچ راه دایمى وجود ندارد استفاده از کرم یا اسپرى موبر موجب حذف موقت مى شود ،پان ژل معمولا براى خود جوش داده مى شود روى جاى جوش بهتر است کرم هاى لایه بردار مثل الفاهیدروکسى اسید استفاده کنید ،این امپول تاثیر چندانى ندارد براى مو

پس چه دارویی برای توقف ریزش مو موثر هست
من 5ساله بیکارم و وسواس عملی دارم دارو میخورم بدتر شدم ایا از استرس کار برم خوب میشه
موی کرکی از ریشه با موجین کنده بسه در میاد دوباره
سلام دکتر صورت من اندازه
دوتا عدس خال سیاه زده باید چه کار لیزر هم بشه هزینه لیزر چقدره برای دو عدد خال و عوارضش

باسلام
نوع دارو بستگی به علت ریزش دارد یک دارو نیست که برای همه نوع ریزش کاربرد داشته باشد
استرس ومشکلات عصبی ریزش مو را تشدید می کنند
بله مو ی کرکی با موچین دوباره در می اید ،بله خال صورت با لیزر قابل درمان است

سلام دکتر بنده که 26سالمه و وسواس عملی شستشو گرفتم و 5سال از کار بیکارم قبلن میرفتم این طور نبودم و سه سال وسواس گرفتم که همش در منزل هستم حالت روحی من خیلی کمی نامناسبه رفتم دکتر که برای ریزش مو که موهام خیلی خیلی کم کم پشته معلوم نیست زیاد و دکتر گفت پیاز ریشه موی شما نازک هست و 3عدد سوزن نوروبیون داد و بک شامپو کافئین و یک جعبه 30عددی کپسول هرویت داد و میخاستم ببینم با این دارو ها ریزش مو متوقف میشه و ایا حنا بدون رنگ هم تاثیر داره لطفا سوال مرا بخونید بعد جواب مرا بدهید چون چند دکتر گفتگو کردم جواب دقیق و درست نمیدهند و هرکسی یک چیزی میگویید لطفا سوال مرا بخونیید و ببینید چی گفتم جواب مرا بدهید نگرانم کرده این مسعله و خواهشن دقیق بگید یک پای من شکسته داخل گچ جایی نمیتونم بروم تشکر ممنون ببخشید شرمنده دست شما درد نکنه لطف دارید

باسلام
برای قضاوت در مورد اثر دارو لازم هست بیمار ویزیت ،معاینه و در صورت لزوم بررسی ازمایشگاهی شود

سلام خال را با لیزر میتوان از صورت بردارم و این چه طوریه برداشتن خال لطفا راهنمایی و دقیق بهم بگید ممنون تشکر دست شما درد نکنه
عکس فرستادم و این خال که دورش خط گرد کشیدم نگاه کنید دقیق ممنون

با سلام
بله دقیقا خال را می شود با لیزر برداشت