م.ا
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.پسر 22ساله هستم.سه سال است ریزش مو تقریبا شدید دارم یک سال و نیم فیناستراید هندی مصرف کردم ک موهامو واقعا ضخیم کرد ولی ن ریزش رو کم کرد و ن رویش مجدد داشتم.بعد پی ار پی انجام دادم ک بازهم تاثیری در میزان ریزش نداشت.مزوتراپی هم 6جلسه انجام دادم ک باز هم همان نتایج قبلی را گرفتم.یک ماهی ماینوکسیدل مصرف کردم ولی پوستم ب شدت نسبت بهش واکنش میده و قرمز و متورم میشه و جوش میزنم و خارش میگیره این حساسیت فک کنم بعد مصرف زینک پلاس (حدود 6ماه)گرفتم.دیگه واقعا کلافه شدم خواهش میکنم کمکم کنید.ی سری ازمایشات هم قبل مزوتراپی انجام دادم ک میفرستم واستون.ریزش موهام اینطوریه ک از جلو موهام داره کم میشه و تراکم مناظق وسط و بالای سرم کم شده ولی بغل سرم ریزش شدید و تاثیر خاصی نداشته تا الان.اگه میشه نوع ریزش هم برام مشخص کنید والدینم ریزش مو دارن ولی خیلی خیلی کمتر از من.در سن 50سالگیشوت هنوز حجم قابل قبولی مو دارند.ممنونم

باسلام
کمبود ویتامین د رو باید درمان کنید ازمایشات خوب هست احتمالا ریزش موی ارثی دارید مینوکسیدیل دیگر مصرف نکنید از هیرتونیک استفاده کنید ،استراحت کافی ، خواب خوب تغذیه مناسب دوری از غذاهای چرب وفست فودها ، مصرف کافی پروتئین و میوه جات کمک کننده است

دوتاستراید نمیتونه کمک کننده باشه؟

باسلام
بله در ریزش موی ارثی کمک کننده هست