ج.ع
عنوان :

افسردگی وسواس عملی

متخصص روانپزشکی
سلام دکتر بنده25سالمه و وسواس عملی شدید شستشو وافسردگی و این ها گرفتم که خودم هم اذیت میشوم و بی حوصله ام و احساس ناراحتی ناخوشی و دل گرفتگی میکنم میخاهم تو حال خودم باشم و گاهی اوقات فکر میکنم به طول عمر پدر و مادر و مرگ این ها بدتر میشوم و دکتر رفتم کلومیپرامین فلوکسامین سرترالین مصرف میکنم سر کار میرفتم و بیکار شدم دائم در منزل هستم و وسواس گرفتم این طور نبودم احساس گناه میکنم لطفا دقیق خواهشن بهم راهنمایی کنید که من چه کار کنم چند دکتر گفتگو داشتم دقیق جواب ننیدهند چرت پرت میگویند خواهشن فقط دقیق بگید درمان بیماری من باید چه کار کنم و در ضمن به این سوال من هم جواب بدهید خصوصن که ریزش مو هم دارم کمی تنک شده موهام زیاد کوتاه کنم معلوم در بیاد معلوم نمیشه نوهام و دکتر بهم گفته که امپول بیوتین و بپانتن تزریق کن و هر دکتری یک چیز میگه یکی میگه فایده نداره یکی میگه یکی یک چیز دیگه میگه لطفا بهم بگید این امپول من بگیرم و تزریق کنم پیش دکتر این عوارض نداره لطفا دقیق درمورد عوارض داره نداره راهنمایی کردن دقیق و بیشتر و هر چیز که میتوانید به من بگید چون چند دکتر گفتم نمیتوانند درست جواب بدهند فقط دقیق من منتظر جواب این دو عدد سوال از شما هستم خوب بخونید دقیق متوجه سوال بشوید جواب دهید و فکر طول عمر مرگ هم اذیتم میکنه ی دست شما درد نکنه ممنون ببخشید خیلی خیلی لطف میکنید شرمنده یا علی مدد

سلام. جهت درمان وسواس دارو معمولا با دوز بالا لازم هست. معمولا یکی از داروهای فلووکسامین و سرترالین تجویز میشه اما با دوز بالا تا 300 میلی. بعد وسواس درمان طولانی نیاز داره و در صورت اثر کم دارو همزمان مشاوره هم لازمه. داروهای ضد وسواس اثر ضد افسردگی هم دارند. اگر پیگیری مناسب درمانی داشته باشید و از مشاوره روانشناسی هم استفاده کنید روند بهبودی مناسبی میتونید داشته باشید. موضوع ریزش مو جدای از موضوع مشکل اعصاب و روان شماست اگرچه میتواند تشدید کننده باشد و نیاز به مشورت با متخصص پوست و مو دارد.

ضمنا در حالت افسردگی افکار و احساسات منفی مثل مرگ و اتفاقات وابسته زیاد می شود. با درمان افسردگی این افکار کنترل می شود