ف.ج
عنوان :

دیسک گردن

متخصص ارتوپدی
دیسک گردن از نوع اکسترود دارم نوار عصب و ام آر آی هم موجود هست.بهترین روش درمان رو می خاستم.خودم ترجیح میدم با استراحت یا دیسکو ژل درمان بشم

نوار عصب تان را هم بفرستید

نوار عصب دارم ولی متعلق به دو هفته پیش هست که من ضعف دست و درد گردنم زیاد بود ولی الان استراحت کردم هم دردم افتاد و هم ضعف دستم کاهش پیدا کرد...ولی من باز هم نوار عصب را میفرستم