م.س
عنوان :

زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام درد کنار زانو دارم وحتی در بعضی شرایط فیزیکی که قرار میگیرم قسمت کناری زانوی من قفل میکند(انگار مثلا یک رگ بین استخوان های من قرار گرفته و وقتی پایم را روی زمین میگزارم درد شدید تر میشود) گاها خودم با چند حرکت خم و راست و کششی زانو این قفل شدن را برطرف میکنم.لطفا مرا راهنمایی کنید که چه مشکلی دارم.عکس ام ار ای هم ضمیمه کردم.

سلام عکس ام ار ای کامل نیست ،باید معاینه بشید با روش لیزر بیورزوناس خیلی بهبود می یابید.

عکس را کامی میفرستم الان.و ببخشید روش لیزر چیست؟

لیزر با فرکانس های خاص روی نقاط طب سوزنی انجام میشود

باید حتما معاینه شوند ام ار ای کافی نیس

بهبودی کامل حاصل میشود؟هزینه چقدر است؟کجا این کار را انجام میدهند؟

بیش از 80 درصد بیماران راضی هستند جلسه ای 250 هزارتومان

برای پارگی درجه3مینیسک داخلی وaclکاملا پاره چند جلسه نیاز است؟وکجا این روش درمان انجام میشود؟یعنی چه بیمارستانی کجا؟
معزرت میخام.ادرس مطب را بگویید.و ایا وضعیت که بالا گفتم(ای سی ال پاره و...)درمان میشود؟لطفا ادرس مطب را بگویید.

اول ده جلسه اگر جواب داد ادامه تا بهبودی کامل

ادرس شما کجاست؟