م.پ
عنوان :

تفسیر ازمایش

پزشک فلو فوق تخصص غدد درون ریز و مت ...
سلام.من به علت پلی کیسیتیک و ریزش موی شدید به دکتر غدد مراجعه کردم و ایشون برا من قرص های استرادیول.اسپرنولاکتون100و سیپروترون استات رو تجویز کردن...من.بعد مصرف یک هفته ی این قرص ها امروز با ازمایش رفتم و این نتیجه ی ازمایشم بود.میخواستم بپرسم این تغییرات هورمونی و انزیمی نتیجه ی استفاده این قرص هاست?و اینکه انزیم کبدم مقدارش زیاد شده خطرناک نیست?

سلام ودرود، لطف کنید آزمایشات قبلی را ارسال بفرمایید، آیا شما اضافه وزن یا چاقی دارید؟وزن؟

سلام وقت به خیر...نه من وزنم 59 کیلوگرم و قدم 167 هست اصلا اضافه وزن ندارم
این ازمایش 8 ماه پیشم هست
یه ازمایش دیگه هم دارم که برای دو سال پیش هست و مقدار انزیم alt نرمال هست
دقیقا قبل از شروع این قرص ها ازمایش نرفته بودم اخرین ازمایشم برای 8 ماه پیش هست که براتون فرستادم

سلام ودرود، افزایش سطح ALT زیاد بالا نیست، افزایش می تواند به دلیل اثرات دارو باشد ،همچنین تغییرات روزانه ممکن دیده شود،ومی تواند به دنبال فعالیت بدنی هم باشد.

خوب اخه من هنوز یه هفته هم نشده که این داروهارو شروع کردم...وقتی تو یه هفته باعث غیرنرمال شدن انزیم هام شده این خطرناک نیست?
اگه مصرفشون رو ادامه بدم مشکلی واسه کبدم پیش نمیاد?

سلام ودرود، افزایش سطح ALT زیاد بالا نیست، افزایش می تواند به دلیل اثرات دارو باشد ،همچنین تغییرات روزانه ممکن دیده شود،ومی تواند به دنبال فعالیت بدنی هم باشد.

خوب اخه من هنوز یه هفته هم نشده که این داروهارو شروع کردم..وقتی تو یه هفته باعث غیر نرمال شدن انزیم هام شده این خطرناک نیست?
اگه مصرفشون رو ادامه بدم مشکلی برای کبدم پیش نمیاد?

سلام ودرود، شما که درست قبل از شروع دارو آزمایش انجام نداده اید ،که 100 درصد گفته شود ناشی از دارو نی باشد و از طرفی میزان ALT اگر 4 تا5 برابر افزایش داشته باشد، مهم است که بررسی بستری صورت بگیرد.

اقای دکتر من دشتم پرستاریه و بیمارستان و کلینیک هم کار میکنم...امکان داره این افزایش بخاطر تماس و انتقال با بیماران هپاتیتی باشه?اگه اینجور باشه باید چی کار کنم?

سلام ودرود، عرض کردم میزان ALT زیاد بالا نیست،و این میزان افزایش ،بدون هیچ علامت دیگر خیلی بعید است که به علت هپاتیت باشد.

سلام....خیلی ممنونم اقای دکتر....ممنون که با حوصله سوال هامو جواب دادین