ف.ز
عنوان :

سردرد

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
وقتی سرم خم میکنم وسط سرم درد میگیره در حد یک ثانیه انگار مغزم میخواد با فشار بیرون بیاد ،صبح ها خوبم ولی از ظهر به بعد یکم شروع میشه و شبها بدترم وقتی میخوابم خوبم ،وقتی خستم این اتفاق بیشترم میشه ، ازمایش تیرویید و خون هم دادم که مشکلی نبوده، وقتی میخندم هم این مشکل رو دارم البته

سردرد شما چه مدت طول می کشه؟
همراهش حالت تهوع و استفراغ هم دارید؟؟
سردرد با نور و صدا بیشتر میشه؟؟
با در معرض قرار گرفتن سر مقابل باد یا سرما سردرد بیشتر میشه؟؟

در حد یک ثانیه، نه تهوع و استفراغ ندارم،فقط احساس میکنم نور چراغ که زیاد میشه بیشترم میشه
ولی چند بار تکرار میشه تو روز

نگران نباشید مشکل خاصی نیست
درمان آن هم دوری از استرس جلرگیری از خستگی زیاد و

برای درمان دارویی داروی گابلپنتین 100 میلی گرم هر 12 ساعت مصرف کنید