ر.ا
عنوان :

زنان و زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام
خانم من مدت یک سال است که پریودی نا منظم با خونریزی شدید و طولانی دارد به دکتر مراجعه کردیم گفته دارای کیست نسبتا بزرگ و تعدادی کیست کوچک در ناحیه تخمدان می باشد.علاوه بر ان میزان زیادی اب نیز در لگن جمع شده. الان دکتر فقط قرص ضد عفونت داده و می گوید نمیشه عملش کنم چون سنش 34 ساله و کمه ما نمی دانیم چکار کنیم از بس که رفتیم این دکتر و ان دکتر

سلام سونوگرافی را ارسال کنید تا بتوانم راهنمایی کنم

سلام امکان ارسال تصویر سونو برام مقدور نیست اما متن نوشته را ارسال میکنم.دو تا سونو گرفتیم معمولی و داخلی

1-در بررسی اولترا سونوگرافیک رحم دارای ابعاد طبیعی و به ابعاد 68*37میلیمتر میباشد.

2-اثری از ضایعه فضاگیر فوکال نیست.

3-ضخامت اندومتر 10میلیمتر است.

4-تجمع مایع نسبتا لوکوله در کلدوساک بین هر دو تخمدان مشاهده شد بررسی علل عفونت توصیه می شود. چک bbccتوصیه می شود.

این نتیجه سو نوی داخلی بود .سو نوی معمولی نیز به این شرح است

1-تخمدان راست دارای ابعاد طبیعی است.

2-کیست اکوفری به ابعاد 52*35 میلیمتر در تخمدان چپ مشاهده می شود کیست فانکشتال

3-اثری از مایع در کلدوساک خلفی نیست
سلام ازمایش دادیم تا چند روز دیگه جواب اماده میشه.

اقای دکتر با توجه به سونوها راه حل جیست. مرسی از شما

سلام بهتر است بعد از یک دوره درمان آنتی بیوتیک سونو تکرار شود و اگر پا بر جا بود سی تی اسکن انجام شود و بعد بر اساس جواب تصمیم گیری شود

مرسی از توجه و راهنمایی شما

سلام آزمایش در چه روزی از سیکل انجام شده است ؟soudmandmd.com