ا.ن
عنوان :

خونریزی

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلاو و عرض خسته نباشید جناب اقای دکتر مادرم با تشخیص تومور ممننژیم فالکس تحت عمل جراحی قرار گرفت بعد عمل پس از 12 ساعت خونریزی مغزی کرد و سپس عمل جراحی انجام دادن بعد از عمل دوم جراح گفت عمل موفق بود الان دو هفته هست از عمل دومش هست میگذره 5 روز اول کامل بیهوش بود و میگفتن به خاطر داروی بیهوشی هست ولی بعد 5 روز دارو رو قطع کردن و به هوش نیومده و الان فقط چشماشو باز میکنه و نگاه میکنه به صدا توجه داره اما کم و دست راست و پا راستش رو گاهی اوقات تکان میده و اره و نه را با دست نشان میده هرچی از دکترا میپرسیم تورو خدا جواب بدید باید چه کرد برا بهبودی فقط میگن صبر و دعا ایا به نظر شما تکلیف ما چیه ایا بهبود پیدا میکنه؟بیمار دیروز از ایسیو به بخش منتقل شده اما مثل یه تیکه گوشت به ما تحویلش دادن.امروز کلا خیلی بیحال و کم واکنش بود برا همین احتمال دوباره خونریزی داده بودن برا همین سیتی دادیم که گفتن خونریزی نداشته و پرستار ها گفتن بیحالی برای تبیه که داره ممنون میشم از این سردرگمی فلاکت بار راهنماییمون کنید

سلام.
خونریزی 12 ساعت بعدعمل یا مربوط به اینه که فشار خون بینار بالا پایین میشه ، یا تومور کامل خارج نشده و همون مقدار باقیمانده شروع به خونریزی میکنه. فلج شدن دست و پا هم میتونه یا به علت آسیب مغز حین جراحی یا آسیب متعاقب خونریزی ایجاد شده باشد. در هرحال بهبود کامل ضعف اندام و هشیاری بیمار با توجه به سن بالا ، زمان بر است. بهتر است اگر به فایل عکس های بیمار قبل و بعد عمل دسترسی دارین برای من ارسال کنین.

فایل های سیتی بعد عمل بیمار رو ارسال کنم یا عکس خود بیمار؟
عکس سیتی بیمار در سیستم بیمارستان هست و دسترسی همراه به آن مقدور نیست

سی دی CT اسکن های بیمار را اگر امکانش هست از بیمارستان بگیرید و به پیامکتان attaché کنین

چشم
سلام متاسفانه بیمارستان فایل سی تی رو بهمون دادن شرایط حالی بیمار به این صورته که رو تخت خوابیده و صبحت نمیتونه بکنه و به ارتباط چشمی بسیار دقیق جواب میده و میخنده و گریه میکنه ی بار هم گفته سلام ولی دیگه نگفته وقتیم میگیم گرمته یا تسنته با اره و نه را با سر نشون میده وقتی هم میگیم دستمو بگیر سریع میگیره یا که تسبیح دستشه صلوات میفرسته ولی خیلی یواش
چنتا سوال داشتم میخواستم ببینم الان مرخص شدس چند روزه و اوردیمش خونه طول درمان عادیه برای کسی ک دوبار تو 24 ساعت عمل سنگین داشته و باید صبر کنیم طبق گفته بقیه؟؟
2 که زخم بستر گرفته ولی هنوز کامل نشده و سرخ شده و پست پوس شده چه پمادی برای این کار خوبه؟؟بهترینش رو بگید خارجی
3 که لرزش دست و فک داشت قبلا الان 10 برابر بدتر شده عادیه یا نه؟
پا چپ و دست چپشم کلا تکون نمیده فیزیوتراپ اوردیم فقط پیشرفت تو دست و پا چپ اینه ک ی ذره دستو میگیره پاشم قلقلک میدیم جمع میکنه تکون دیگه ارادی نمیخوره
لطفا شرایط مادرم رو بگید ببینم واقعا خوب میشه یا ن

خب احتمالا آسیب قسمت حرکتی اندام های چپ اتفاق افتاده ولی احتمال اینکه با فیزیوتراپی و کاردرمانی بهبود پیدا کنن هست (تا 3 سال احتمال بهبود تا درجاتی هست)

ولی نباید فیزیوتراپی رو ول کنین . در مورد زخم بستر ، بهترین تعویض پانسمان مکرر با پانسمان های خارجی مخصوص است که شرکت هاش رو تو اینترنت باید پیدا کنیین بهشون زنگ بزنین

اینکه مرخص شده اتفاق خوبیه و من هم مریض هامو زود ترخیص میکنم چون بهبود رو تسریع میده