س.خ
عنوان :

عمل لوزه

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام من دختری 23 ساله هستم سنگ لوزه داشتم 6 روزه عمل کردم تو این مدت اصلا نتونستم حرف بزنم یا چیزی بخورم به زور میتونم یک لیوان شیر بخورم بیش از حد درد دارم و اصلا تغییری در بهبودی ندیدم و اینکه به زور بخوام حرفی بزنم صدام خیلی بد شده کلف و رو مخ خیلی نگرانم لطفا راهنماییی کنید

سلام تازه عمل شدید . لوزه بزرگسال عمل مشکلی هم برای جراح هم برای بیمار هست. نگران نباشید همه این مسائل بهتر میشه. سعی کنید بستنی و نوشیدنی های خنک مصرف کنید

خیلی ممنونم از راهنمایی شما