ل.م
عنوان :

نمیتونم نفس عمیق بکشم

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خسته نباشید من نمیتونم نفس عمیق بکشم چند بار هم دکتر رفتم وبهم گفتن ورم معده داری ولی اصلا سوزش سر دل یا درد معده ندارم تقریبا ده روز بود که قرص امپرازول و رانیتیدین مصرف میکردم و تا قبل از اون خیییلی به ندرت این مشکلو داشتم مثلا وقتایی که عصبی میشدم این حالت رو داشتم ولی بعد از مصرف دارو ها بدتر شدم و الان یک روزه دارو هامو قطع کردم ولی خیلی تغییر نکردم خواستم بدونم این از عوارض امپرازول هست یا خیر ایا واقعا ورم معده دارم یا نه من قبل از مصرف این قرص ها خیلی کم این حالت برام پیش میومد و فقط وقتی عادت ماهیانه میشم بعضی ماه ها حالت تهوع و اسهال میرم یا مثلا یک هفته مونده به عادت ماهیانه اسهال میرم

سلام به نظر من اگر احساس درد و سنگینی و پری سر دل ندارید دارو نخورید

اما اگر نفخ شکم و قاروغور و دردهای شکمی و اسهال یا یبوست مکرر دارید یه بحث دیگه هست

علت اینکه نفس عمیق نمیتونید بکشید بهتره توسط دکتر ریه معاینه و بررسی بشید و اگه سالم بود به مسایل اظطرابی میتونه مربوط باشه

سلام من فقط نفس کشیدن برام سخته و اروغ میزن یه مقدار دکتر بهم موتیدون و دایمتیکون داده یه کم بهترم
ممکنه رفلاکس باعث بشه ادم نفس عمیق نتونه بکشه؟
قارو غور شکم هم خیلی کم
سردرد خیییلی شدید هم دارم اقای دکتر مخصوصا بعد از افطار نمیدونم از چیه

موتیدون و دایمتیکون نفستون رو بهتر میکنه؟

معمولاً قطع شدن نفس ربطی به ریفلاکس نداره

بله خیلی بهتر شدم

بسیار خوب، پس اگه بهتر میشید با این داروها فعلاً ادامه بدید، ممکنه ریفلاکس یا سوءهاضمه باشد

ممنونم اقای دکتر که وقت میزارید