و.ش
عنوان :

تو رفتگی جمجمه

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام
دخترم 17 سالشه مدتیه کف سرش قرمز شده و اندازه یه سکه نرم شده بود و حالت تو رفتگی داره به توصیه پزشک عمومی بردم پیش متخصص بیماری های پوستی، الان قرمزی پوستش رف شده ولی تو رفتگی و نرمی استخوان سرش به اندازه کف دست شده .خیلی نگرانم درصورت امکان رهنمایی فرمائید

سلام
باید حتما توسط جراح مغز و اعصاب معاینه شده و سی تی اسکن سر انجام شود

سپاس گذارم آقای دکتر