ا.م
عنوان :

جواب آندوسکوپی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام و عرض خسته نباشید . تحلیلتان درباره ی نتیجه این آندوسکوپی را خواستارم . با تشکر
خیلی ممنونم از پاسخ شما . فقط اینکه درباره ورم معده و فتق مری چه اقداماتی باید انجام داد ؟ ایا درمان دارویی دارد ؟

درمانذفقط امپرازول ناشتا. رعایت رژیم غذایی پرخیز لز پرخوری غذای ارش نمک کاهش وزن

خیلی ممنونم اقای دکتر فقط اینکه پاتولوژی هم متخصص نوشتن براشون . ایا احتمال بیماری خطرناکی بود که این کارو کردن؟
خیلی خیلی ممنونم اقای دکتر . فقط دکتر براشون پاتولوژی هم نوشتن ایا احتمال بیماری خطرناکی است که اینکارو کردن ؟

سلام نه .لازم هم نبوده ولی تو عکس چیز واضحی نداره.اشکال نداره ضرر نمیکنه

خیلی خیلی ممنونم از شما واقعا متشکرم . پس فتق مری خطری ندارد ؟ با دارو حل میشود ؟

بله اگه علایم داره قرص پنتوپرازول یا موسول امپرازول بخوره

سلام اقای دکتر عزیز وقتتون بخیر . جواب پاتولوژی اومد

سلام التهاب معده داره ومشکل جدی نیست

سلام جناب دکتر عزیز . در ادامه روند درمان دکتر مادرم بهشان برای درمان میکروب معده انتی بیوتیک اموکسی سیلین و بیسموت و پنتوپرازول 40 به همراه کلاترومایسین 500 تجویز کردند . مادرم بعد خوردن کلاترومایسین تلخی شدید دهان چند ساعتی است دارند . ایا طبیعی است جناب. دکتر؟