م.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر..ببخشید من 22 سالمه تقریبا از 18 19 سالی کمی از قسمت جلو یعنی خط رویش مو ریزش داشتم به اصطلاح همون ریزش شقیقه..الان رفتم پیش دکتر و چن تا قرص برای جلویری از ریزش داده که تا حدی جلویری کرده قرصایی مثل زینک پلاس قرص اهن شامپو کافعین و سرم موی mq و قرص ساپلاس پلاس ...منتها میخواستم بدونم برای رویشش مجدد موهام چیکار میتونم بکنم؟ محلول هایی مثل ماینوکسیدیل رو بهم پیشنهاد کردن دوستام خواسم نظرتونو بدونم..البته میما به طور کامل موهامو دارم فقط جلوش خط موم رفته عقب و ریخته اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

باسلام
داروها دونوع نیستند یکی برای ریزش یکی برای رویش داروها با بهبود تغذیه فولیکولهای مو از ریزش موهایی که اسیب دیده اند و درحال از بین رفتن

هستند جلوگیری می کند و نیز فولیکولهایی که مویشان را از دست داده اند را تحریک می کنند که موی جدید بسازند

پس اگر دارویی که استفاده می کنید قدرت بهبود موههای نازک شده واسیب دیده را دارد بعد از مدتی از مصرف ان اثر رویش موههای جدید هم دارد

دکتر من موهای جلوی سرم ب اندازه فقط یه سکه از دو طرف ریخته محلول ماینوکسیدیل میتونه باعث رویشش بشه؟
ریزشش متوقف شده و الان میخام خط رویشم برگرده
اینم عکساشه دکتر بقیه قسمتا پرپشته

با سلام
بله مینوکسیدیل کمک کننده هست