س.ج
عنوان :

قرمزی چشم و توده های رگ های خونی دردناک و سوزناک

متخصص چشم پزشکی
از اشک مصنوعی و قطره نفازولین استفاده شده و بهبود نیافته از چه دارویی باید استفاده کنم؟

با سلام عکستون واضح نیست اصلا

در ضمن عکسو از نمای نزدیک با وضوح بالا بگیرین و یکیو مستقیم و یکیو مثل همین عکس

این سولات رو هم پاسخ بدین لطفا چند سالتونه ؟ایا سابقه ی بیماری خواصی دارین ؟چند ساعت روزانه با گوشی یا کامپیوتر کار میکنین ؟ایا سابقه حساسیت دارین توی چشماتون ؟این موقع سال همیشه اینطور میشه چشماتون ؟و ایا به همکاران چشم پزشک مراجعه کردین تا حالا؟

و اینکه ایا کنار پلک هاتون شوره نمیزنه از نزدیک نگاه کنین و بگین وایا صب وقتی از خواب بیدار میشین پلکهاتون بهم نمیچسبن ؟

سلام عکس جدید ضمیمه شد
27 سال دارم کارم کامل با کامپیوتر هستش و حدودا 10 ساعت و 2 ساعتم با موبایل اما عینک آنتی رفلکس میزنم سر کار
حساسیت توی چشم تا حالا نداشتم اما حساسیت پوستی اگزما رو دارم و دارو مصرف میکنم دقیقا هم پشت پلکامه که خشک شده
به چشم پزشک مراجعه کردم که قطره اشکی مصنوعی دادن و تشخیص خشکی چشم بوده اما بهبود نیافته
و صبح ها خیلی قرمزتره و میسوزه و انگار یه چیزی تو چشممه
شوره ندیدم راستیتش پلکهام هم نمیچسبه

متاسفانه بایستی حضورتون عرض کنم بیشتر مربوط به اشعه ی کامپیوتر هست در صورت امکان بایستی کار با کامپیوتر رو کم کنین حتما نور مانیتور در پایینترین سطح باشه از گوشی به هیچ وجه استفاده نکنین الالخصوص در فضای تاریک به هیچ وجه عینکتون روحتما لنزهاشون بلوکات باشن و از عینکساز بخوایین تا پاکتشو بهتون نشون بدن و حتما رو نوشته باشه بلوکات

از ژل لیپوزیک استفاده کنین و شبها هنگان خواب پرکنین داخل چشمتون و تاصبح بمونه

ی فلوکورت چشمی استفاده کنین هر 3 ساعت یک قطره وحتما قطره در یخچال باشه و خنک استفاده بشه

صب که از خواب بیدار میشین حتما چشماتون با شامپو بچه شسته شود

این داروها رو استفاده کنین ولی به فکر کاهش استفاده از سیستم و یا تغییر شغل باشین چون دلیل اصلی اشعه ی کامپیوتر هست

از لوازم ارایش ی دور یا داخل چشم استفاده نشود از آرتلاک ادونس استفاده شود ور 3ساعت یک قطره در طول روز هرموقع احساس خشکی یا سوزش چشم داشتین چندین مرتبه با اب خنک چشماتون رو بشورین