د.ر
عنوان :

شپش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من درارایشگاه کارمیکنم ی دختر کوچیک برای کوتاهی مواومده بودکه مشکوک به شپش بود موهاش کوتاه شدالبته من این کاروانجام ندادم ولی هنگام سشوارکشی من درمقابل دختربچه ایستاده بودم البته زیادنزدیک نه ممکنه من هم دچارشپش بشم ...الان ی هفته است که نگران این موضوعم

با سلام
اگر تماس نزدیک نداشته اید خیر بعید است دچار شوید معمولا یا باید سرها به یکدیگر نزدیک شوند یا از روسری یا لباس الوده یکدیگر استفاده کنید تا سرایت کند