د.د
عنوان :

کف داخل چشم نوزاد

متخصص چشم پزشکی
سلام ، دیروز کف صابون داخل چشم نوزاد 25 روزه ام رفت داخل و بیرون چشمش قرمز شد بیرون چشمش کامل خوب شد داخل چشمش هم بهتر شده ولی با آب جوش سرد هم چند قطره ریختم داخل چشمش ولی همچنان قرمزه و نگرانم (ازچشمش یکم قی بیرون اومده بود)

با سلام از اشک مصنویی ارتلاک ادونس استفاده کنین هر 3ساعت یک قطره بریزین و پماد اریترولیدین چشمی رو موقخواب بزنین داخل چشمش تا 4روز استفاده کنین بهتر میشه

خیلی ممنونم آقای دکتر