ع.ق
عنوان :

ضایعه پوستی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
کل بدنم به جز صورت و سر دونه های ریز آبدار و روی ساق پام هم لکه های برجسته ی قرمز رنگ زده و بعضی اوقات خارش خفیف داره
یکی جواب ما رو بده محض رضای خدا
ممنون از پاسخگوییتون، توی این مدت که جواب آزمایشم اومد، پیتیاریس روزه آ بوده دکتر
درمان داره دکتر؟
بیوپسی کردم

سلام.پیتریازیس روزا یک بیماری ویروسی و خودمحدود هست،اما بنظرم به ظاهر بیماری شما نمیخوره،باید منتظر جواب بیوپسی شد

جوابش اومد
فقط میخواستم ببینم درمان داره؟
بله دکتر
خیلی ممنون از وقتی گذاشتین دکتر، خیلی نگران بودم، ممنونم
سلام آقای دکتر عزیز،
تقریبا یکماه از بیماری پتیریازیس روزآ م گذشته
بدنم بهبود یافته، ولی ساق پاهام همچنان جاش مونده البته یه مقداری از اون التهابش کم شده،
سوالم اینه که این لک ها تا کی روی پاهام می مونه
پردنبزلون فورت مصرف کردم و پماد بتامتازون _اوسرین هم زدم، عکسش هم الان براتون میفرستم

سلام.اگر ضایعات خارانده شوند ،تغییر رنگ درپوست رخ میده که تا مدتی میمونه ولی برطرف میشود،زمان دقیقی برای برطرف شدنش نمیشه گفت.

اصلا عکس ارسال نمیشه متاسفانه،
بیشتر از 20 بار تلاش کردم ولی نمیشه،
آفتاب گرفتن در رفع جای ضایعات موثره؟؟؟؟
سپاس از شما دکتر عزیز

سلام افتاب اغلب باعث طولانی شدن،لک ضایعات پوستی میشه

مرسی دکتر عزیز