ع.Y
عنوان :

بلفاریت

متخصص چشم پزشکی
سلام.
بندع یک جون 17 ساله ک الان 3ماه بلفاریت گرفتم و پیش 3تا پزشک رفتم ک اولی یک قطرع چشمی فلوکورت و یک اشک مصنوعی یک بتر مصرف داد ک تشخیصشان خشکی چشم بود.
دکتر بعدی تشخیصشان با علاعم بندع استیکمات نیم و هفتادو پنج صدم بود ک همه انرا تکذیب کردن و ایشون یک ضد التهاب و یک اشک مصنوعی تیرلوز دادن خوب نشدم
و دکتر بعدی تشخیصشان همون اول بلفاریت بود و گفت شستشو مداوم و پنبه گرم بر روی چشم و یک فلوکورت و یک باکتی ماید تجویز کردن.بهتر شدم ولی علاعم هی عود و هی بهتر میشه.دیگ خسته شدم تو اینترنت گشتم ک گفتن امگا 3خوبه.
الان ب نظرتون چیکار کنم.
این همه قطره ایی ک ریختم برا چشمم ضرر ندارع؟
بعد الان فقط انتی ماید میریزم فولوکورت بخاطر ضرری ک دارع زیاد نریختم کارم اشتباه بود؟.الان نزدید 10روز گزشته
الان علائمم سوزش پلک چشم.تاری دید
میش گفت بی کیفیت تا تاری دید

با سلام بایستی معاینه حضوری صورت بگیره بدون معاینه نمیشه نظر داد

گوشی تبلت کامپیوتر و تلوزیون چقدر استفاده میکنین

گوشی مبایل تو اتاق تاریک چقدر ؟

یه عکس از نمای نزدیک از چشماتون بگیرین توری که لبه ی پلکهاتون مشخص باشه

سرتون ایا شوره میزنه یا نه

اینارو فعلا بادقت جواب بدین

کلا دارم از گوشی استفاده میکنم.هم روز و هم در شب
سرم شوره نمیزنه از شامپو استفاده میکنم
تو روز کلا سرم تو گوشیه و اگ استراحت کنم تلویزیون و موقع خواب در جای تاریک هم 3ال4ساعت استفاده دارم

تمام مشکلات چشمی شما برمیگرده به گوشی

گوشیو کامپیوتر و بذارین کنار فقط اگه دوست دارین بهبود پیدا کنین

استفاده از گوشی عضلات چشم رو و سطح قرنیه و لنز داخل چشم رو ازبین میبره شما مجازه به استفاده روزانه 10دقیقه ازگوشی هستین

تا کی؟
دیگ چی لازمه
همه کارایی ک باید بکنمو نکنمو بهم بگید
درضمن اقای دکتر من پلکمو با گوش پاک کن میشورم و پنبه گرم میزارم تو پلکام پلکام بهتر میشه این سفیدی ک داره دقت کردید؟هی بهترو بد تر میشه
و وقطی اشک مصنوعی میریختم چشام شفاف میشد
چرا گوشی ضرر داره؟
ینی من از گوشی استفاده نکنم خوب میشم؟

بله کلا استفاده نکنین از گوشی

یک ساعت استفاده از گوشی تو تاریکی برابر یکساعت جوشکاری بدون ماسک ضرر داره

پماد اریترومایسین چشمی با پماد تتراسایکلین چشمی تهیه کنین از هرکدام باهن خلوط کنین و بمالین روی ملکهاتو هرشب بطوری که کاملا اغشته بشه پلکاتون اگه داخل چشماون رفت پماد ایرادی نداره اجازه بدین تاصب بمونه صب که بیدار شدین با کف شامپو بچه و اب گرم بشورین

تا 10 روز هرشب موقع خواب این کارو انجام بدین از اشک مصنویی ارتلاک ادونس استفاده کنین هر 3ساعت یک قطره حتما قطره ها یخچال نگهدارشود و خنک استفاده شود

اگر میخوایین کاملا خوب بشین حتما گوشی و کنار بذارین