م.ی
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
درمان چطور کنم جوش های صورتم رو،فقط یه طرف صورتم هم میزنه جوش زیاد هم بزرگ و هم ریز

با سلام
جوش صورت ناشی از چربی پوست هست چون خطر جاگذاری و اسکارهای بدشکل دارد باید هرچه سریعتر درمان را اغاز کنید

از کرم اکنان استفاده میکنم دو روزی هست،ایا تاثیری داره توی درمان؟
?

با سلام
ترکیب ان را نمیدانم ولی اگر ترکیبات لایه بردار داره بله موثر هست

اره دارد،ممنون از اینکه وقت گذاشتید ❤