ب.ب
عنوان :

لک پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
من چند ماه هست که پشت ساق پام لک قهوه ای ایجاد شده و به مرور انشار پیدا کرده روی پادکتر هم رفتم گفتند الرژی هست و دارو ترکیبی دادند کمرنگ تر شده ولی از بین نرفته نمیدونم دیگه چکار کنم

با سلام
اگر موثر بوده ادامه دهید خوب می شود حتما با پزشکتان در تماس باشید

کم رنگ شده ولی کامل از بین نرفته البته خارشش افتاده میخواستم بدونم حدودا چه مدت طول میکشه ممنونم ازتون

باسلام
من که مشاهده ومعاینه نکردم که تشخیص خاصی داشته باشم براساس نوشته شما اگر حساسیت باشد و با ان دارو در حال بهبودی است قاعدتا باید بزودی بهبود یابد

بله درسته ممنونم ازتون 2تا دکترعوض کردم نظر جفتشون مثل هم بود ولی نمیدونم چرا خوب نشده البته 1ماهه درمان رو شروع کردم باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتین
لکه ها به این شکل هست

باسلام
اگر خارش متوقف شده کمک زیادی در بهبود لک هست چون خارش لک را تشدید میکند

بله خارش ندارم ولی لکه ها نرفته هنوز

حتما تحت نظر پزشک متخصص درمان رو ادامه بدین

ممنونم ازتون