a.y
عنوان :

بلفاریت

متخصص چشم پزشکی
سلام جوانی هستم 17 ساله.
بنده استفاده زیادی از گوشی دارم ک پس از مدتی با سوزش و تاری یهوی مواجه شدم
به سه تا پزشک مراجعه کردم ولی هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم

دکتر اول خشکی چشم تشخیص داد و یک اشک مصنوعی یکبار مصرف و یک فلوکورت تجویز کردند
چن هفته گزشت ولی هیچ
دکتر دوم استیکمات تشخیص دادند ک بعد از چند مدت دیدیم ک اشتباه بود و ایشون یک ضد التهاب د اشک مصنوعی تیرلوز نوشتند ک باز هم بی فایده بود
دکتر سوم با علائمی ک من گفته بودم(خشکی زیر پلک.سوزش چشم.تاری دیک ک وقتی چشامو محوم میبندم و یا وقتی اشک میاد شفاف میشود.تجمع مخاط سفید رنگ.)و یک فلوکورت و باکتی ماید تجویز کردند و گفتند حتما موقع خواب با شامپوی مخصوص پلک ها را شستتشو بده و پنبه گرم و ماساژ پلک.ک هی بهترو بدتر میشم.در کل بهتر شدم.
ولی خوب نهههههه

دیگ خسته شدم.............

با دکتر انلاین بالای 12تا مشاوره گرفتم و هر کدام یه مدل قطره و...گفتند ک میترسم کور شم اخر.

کلام اخر.....من این همه قطره ک میریزم برای چشام ضرر نداره؟؟؟؟؟
چیکار کنم ک زود خوب شم؟؟؟
درضمن الانم با گوشی استفاده زیاد دارم و راننده موتورم ک خیلی ب چشام باد میخوره
کار هایی ک باید بکنمو نکنمو و.....
محوم.محکم

باسلام قبلا جوابتونو دادم استفاده از گوشی حتی 10دقیقه ممنوع هست