ر.ح
عنوان :

رفلاکس نوزادی

متخصص بیماری های کودکان
سلام .پسره من نهم 4ماهش میشه ی روزایی بالا میاره ولی هر روز این اتفاق نمیفته سکسکه هاش طولانیه و سرفه دارع و سینه اش خرخر میکنه گاهی اوقات .چندتا دکتر بردم ولی هیشکدوم فکری ب حالش نکردن .شبا با جیغ از خواب میپره چندشبه اینجوریه با چشمایع بسته جیغ میزنه و اصلا شبا اروم نیست رانیتیدین بهش دادم اما تغییری ایجاد نشد شیرخشک ببلاک میخوره میترسم براش ببلاک ای ار بخرم چون مطمعن نیستم رفلاکسه یا نع و سرفه هاش من و ب شک انداختع ک نکنه سرماخوردع دکتر معاینه کرد گفت فقط سدیم کلریذ داخل بینیش بریزید ویروس نگرفتع .شیرش خیلییی کم شده شبا ک اصلا نمیخوره تو روز هم با زور خیلی نگرانم تو این هفته من 3بار رفتم پیش متخصص 3تا متخصص هیچکدومم کاری نکردن و پسرم خیلی بی قراری میکنه

چند وقته که بالا میاره؟زمان بالا آوردن شیر ش چه زمانی هست بلافاصله بعد خوردن یا با فاصله هست؟

شیری که بالا میاره به شکل پنیرک؟

نه بلافاصله بالا نمیاره بعده ی مدت معمولا بالا میارع.اولا پنیرکی بود الان شیر صاف بالا میاره دیشب هم شکل اب بود بیشتر چیزی ک بالا اورد خیلی صاف بود
الان تقریبا یک ماهی میشع ک بالا میاره ولی تکرارشونده نیست بعضی اوقاته
وزن تولذش 2700بود الان 5700
خیلی هم چشم و بینیش و میماله حتی تو خواب

بهتره شیردهی تو وضعیت نشسته صورت بگیره

توی بغل شما در حالی که زیر سرش بلند باشه

موقع خواب هم بهتره به پهلو خوابیده بشه

مالیدن صورت توی فرزندتون میتونه به خاطر حساسیت باشه

حدود 2هفته لبنیات ،هر محصولی که در اون از لبنیات استفاده میشه استفاده نکنید،شربت رانیتیدین رو با حجم 3سی سی هر 12ساعت ادامه بدین

ازمایش مدفوع از فرزندتون جهت بررسی حساسیت بگیرین

خیلی ممنون از راهنماییتون