پ.ک
عنوان :

موهای زیرپوستی و لک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید ، ببخشید من حدود یکسال پیش ساق پاهام را اپیلاسیون کردم.هیچوقت مشکلی پیش نیامده بود اما بعد از آن دفعه تمام موهای پایم زیرپوستی شد . منم هم سرخود شروع به فشار دادن و در اوردن آن ها کردم و گاهی موهای بسیار بلندی از زیرپوستم بیرون میکشیدم اما موفق به دراوردن همه نمیشدم.پاهایم پر از لک های قهوه ای بزرگ شد که خیلی ازارم میداد و با مرطوب کننده و ضد لک مشکلم حل نشد. بعد یکسال هنوز لک ها هستند. به پیشنهاد پزشک رفتم لیزر و گفتن 7 جلسه باید انجام بدم . الان جلسه ی چهارم هستم اما هنوز لک ها هستند و خیلی اذیتم میکنند و ناراحتم. حتی گاهی هنوز موی زیر پوستی میبینم که رشد کرده. به نظرتون پاهام مثل اولش بدون لک میشه بعد از لیزر و موهای زیرپوستی از بین میروند؟
و اینکه یکی دوبار دچار دمل های پوستی شدم شاید برای عفونت موها باشه و تتراساکلین و بتامتازون زدم چرکشون خالی شد اما جاشون لک قهوه ای بزرگ شده

با سلام
همانطور که به سوال یکی دیگر از دوستان جواب دادم شرط اول دستکاری نکردن است ونیز اینکه لیزر روی لک اثری ندارد ،اگر دستکاری نشود هرگز لک وجوش ایجاد نمیشود

ممنونم آقای دکتر از پاسخگویی . اگر از ضد لک استفاده کنم لک ها قابل درمان هستند ؟
متشکرم خیالم راحت شد ممنونم از زحماتتون و پاسخگویی