ر.ر
عنوان :

درد پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام دخترم 9 سالشه و صافی کف پا دارد و درحال حاضر از درد زانو گله دارد و با نگاه کردن به پاهایش متوجه شدم از قسمت مچ پا در حال تغییر شکل می باشد جهت دریافت کفش مخصوص چکاری باید انجام دهم

با سلام باید علا صافی کف پا تشخیقوص داده بشه،ممکنه علت لیگامانی استخوانی و یا چرخش استخوان ساق داشته باشه،بعد از معاینه توسط پزشک و گرافی باید اسکن کف پا تهیه بشه و در صورت لزوم از کفی استفاده بشه